Rasengan Unlimited
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rasengan Unlimited

Naruto Bilgi ve Paylaşım Platformu

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Shaman King

4 posters

Shaman King sizden kaç puan aldı
5 - Çok iyi
Shaman King Vote_lcap43%Shaman King Vote_rcap
 43% [ 3 ]
4 - İyi
Shaman King Vote_lcap57%Shaman King Vote_rcap
 57% [ 4 ]
3 - Fena değil
Shaman King Vote_lcap0%Shaman King Vote_rcap
 0% [ 0 ]
2 - Kötü
 0% [ 0 ]
1 - Çok kötü
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 7

YazarMesaj
Mikel
Kage
Kage
Mikel

Nereden : İstanbul

Shaman King Empty
MesajKonu: Shaman King   Shaman King Icon_minitimeSalı Mayıs 29, 2007 8:11 pm

Shaman King 16493
İsim: Shaman King
Anime: Var (64 Bölüm)
Manga: Var (32 Cilt)
Tanıtım:
Manta Oyadama, zeki ancak okulunda pek popüler olmayan bir çocuktur. Bir gün sınıfa yeni ve gizemli bir öğrenci, Yoh Asakura, gelir. Manta gördükleri yüzünden bu yeni çocuğun hayaletlerle bir ilişkisi olduğunu inanır ve onu takibe alır. Başarısız bir takibin ardından dayanamayıp Yoh'tan hayaletlerle bağını itiraf etmesini ister. Yoh başta bilmiyomuş gibi yapsa da, daha sonra ona kimliğini açıklar; o ruhlarla iletişime geçebilen bir şamandır. Ruhları çağırarak onların güçlerini ve yeteneklerini kullanabilmektedir. İlginç olan, Manta'nın bir şaman olmamasına rağmen ruhları görebilmesidir. Bu ikili birbirleriyle iyi anlaşır ve çok sıkı iki dost olurlar.

İlerki günlerde, kaldıkları eve Yoh'un nişanlısı, Anna Kyoyama gelir. Anna Yoh'u sıkı bir şaman eğitime alır. Manta bu antremanların nedenini ilerki günlerde anlayacaktır. Çünkü 500 yılda bir gerçekleşen ve birincinin neredeyse sınırsız güce ulaşacağı şaman turnuvası yaklaşmış, vakit azalmaya başlamıştır...
https://rasengan.yetkin-forum.com
Mikel
Kage
Kage
Mikel

Nereden : İstanbul

Shaman King Empty
MesajKonu: Geri: Shaman King   Shaman King Icon_minitimeC.tesi Haz. 02, 2007 1:04 am

Beğenerek izlemiş olduğum bir seri. Kaliteli çizimleri ve güzel bir konusu var. Ayrıca karakter özgeçmişleri bakımından da ortalamanın çok üzerinde.
https://rasengan.yetkin-forum.com
sakura_umi
Genin
Genin
sakura_umi

Shaman King Empty
MesajKonu: Geri: Shaman King   Shaman King Icon_minitimePtsi Tem. 16, 2007 12:55 pm

güzel bir seri konusu ve çizimleri hoşuma gidiyor ayrıca şarkıları da hoşuma gidiyor
http://sasusakufantr.freeforums.org
Gaara
Rookie
Rookie
Gaara

Shaman King Empty
MesajKonu: Geri: Shaman King   Shaman King Icon_minitimePaz Ara. 21, 2008 11:12 am

Ben de Shaman King'i heralde baştan sona 4-5 kere izlemişimdir. Çok güzel ama olması gerekenden kısa olduğunu düşünüyorum. Ve izlerken bazı bölümlerde mantıksız şeyler buldum. (tabii ki her çizgifilm de olur) Benden artı puan alır. Very Happy
TheFrogMaster
Rookie
Rookie
TheFrogMaster

Shaman King Empty
MesajKonu: Geri: Shaman King   Shaman King Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 6:45 pm

Herkese tavsiye ederim bence çok güsel bi seri...

Shaman King
1 sayfadaki 1 sayfası