Mikel Kage
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 35 Nereden : İstanbul Kayıt tarihi : 27/05/07
| Konu: Shaman King Salı Mayıs 29, 2007 8:11 pm | |
| İsim: Shaman King Anime: Var (64 Bölüm) Manga: Var (32 Cilt) Tanıtım:Manta Oyadama, zeki ancak okulunda pek popüler olmayan bir çocuktur. Bir gün sınıfa yeni ve gizemli bir öğrenci, Yoh Asakura, gelir. Manta gördükleri yüzünden bu yeni çocuğun hayaletlerle bir ilişkisi olduğunu inanır ve onu takibe alır. Başarısız bir takibin ardından dayanamayıp Yoh'tan hayaletlerle bağını itiraf etmesini ister. Yoh başta bilmiyomuş gibi yapsa da, daha sonra ona kimliğini açıklar; o ruhlarla iletişime geçebilen bir şamandır. Ruhları çağırarak onların güçlerini ve yeteneklerini kullanabilmektedir. İlginç olan, Manta'nın bir şaman olmamasına rağmen ruhları görebilmesidir. Bu ikili birbirleriyle iyi anlaşır ve çok sıkı iki dost olurlar. İlerki günlerde, kaldıkları eve Yoh'un nişanlısı, Anna Kyoyama gelir. Anna Yoh'u sıkı bir şaman eğitime alır. Manta bu antremanların nedenini ilerki günlerde anlayacaktır. Çünkü 500 yılda bir gerçekleşen ve birincinin neredeyse sınırsız güce ulaşacağı şaman turnuvası yaklaşmış, vakit azalmaya başlamıştır... | |
|
Mikel Kage
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 35 Nereden : İstanbul Kayıt tarihi : 27/05/07
| Konu: Geri: Shaman King C.tesi Haz. 02, 2007 1:04 am | |
| Beğenerek izlemiş olduğum bir seri. Kaliteli çizimleri ve güzel bir konusu var. Ayrıca karakter özgeçmişleri bakımından da ortalamanın çok üzerinde. | |
|
sakura_umi Genin
| Konu: Geri: Shaman King Ptsi Tem. 16, 2007 12:55 pm | |
| güzel bir seri konusu ve çizimleri hoşuma gidiyor ayrıca şarkıları da hoşuma gidiyor | |
|
Gaara Rookie
| Konu: Geri: Shaman King Paz Ara. 21, 2008 11:12 am | |
| Ben de Shaman King'i heralde baştan sona 4-5 kere izlemişimdir. Çok güzel ama olması gerekenden kısa olduğunu düşünüyorum. Ve izlerken bazı bölümlerde mantıksız şeyler buldum. (tabii ki her çizgifilm de olur) Benden artı puan alır. | |
|
TheFrogMaster Rookie
| Konu: Geri: Shaman King Salı Haz. 30, 2009 6:45 pm | |
| Herkese tavsiye ederim bence çok güsel bi seri... | |
|