| En iyi Türk rock/metal grubu | |
|
|
En iyi rock/metal grubu | Şebnem Ferah | | 10% | [ 1 ] | Duman | | 30% | [ 3 ] | Manga | | 20% | [ 2 ] | Pentagram | | 10% | [ 1 ] | Kurban | | 10% | [ 1 ] | Ogün Sanlısoy | | 0% | [ 0 ] | Gripin | | 10% | [ 1 ] | Çilekeş | | 10% | [ 1 ] | Mor Ve Ötesi | | 0% | [ 0 ] | Diğer | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 10 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
GreenSoul Sannin
| Konu: En iyi Türk rock/metal grubu Salı Haz. 05, 2007 3:47 pm | |
| Evet sizce hangisi? En çok iki seçim yapın ! | |
|
| |
Elessar Kage
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 35 Nereden : İstanbul Kayıt tarihi : 27/05/07
| Konu: Geri: En iyi Türk rock/metal grubu Salı Haz. 05, 2007 10:27 pm | |
| Abi DUMAN ve GRİPİN arasında kaldım..
Ama ben oyumu DUMAN'dan yana kullanmak istiyorum..
Aşık olduğum zamanlarda benim derdimi paylaştıkları için..
Ayrıca konser performanslarıda çok iyi insanı sıkmadan bar ortamı gibi şarkılarını söylüyorlar... | |
|
| |
Elessar Kage
| Konu: Geri: En iyi Türk rock/metal grubu Salı Haz. 05, 2007 10:28 pm | |
| Neyse ikisine birden oy verebiliyormuşuz.. Bende ikisine de verdim oyumu... | |
|
| |
GreenSoul Sannin
| Konu: Geri: En iyi Türk rock/metal grubu Çarş. Haz. 06, 2007 12:09 am | |
| Aslında ben hepsini seviyorum ama Şebo hepsini tek geçer öbür oyumuda Duman'dan yana kullandım | |
|
| |
Elessar Kage
| |
| |
misaL Sannin
| Konu: Geri: En iyi Türk rock/metal grubu Paz Haz. 10, 2007 4:27 pm | |
| çilekeş çok seviyorum oyum onundur | |
|
| |
GreenSoul Sannin
| |
| |
holmiyum67 Sannin
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 35 Nereden : İstanbul Kayıt tarihi : 30/05/07
| Konu: Geri: En iyi Türk rock/metal grubu Çarş. Haz. 13, 2007 8:51 pm | |
| birşey söylemek istiyorum sayın greensoul 1. ben oy kullanamıyorum 2. şebnem ferah grup degil bunları düzeltirsen sevinirim saygılarımla | |
|
| |
holmiyum67 Sannin
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 35 Nereden : İstanbul Kayıt tarihi : 30/05/07
| Konu: Geri: En iyi Türk rock/metal grubu Çarş. Haz. 13, 2007 8:54 pm | |
| ben daha çok rap dinledigim için doğal olarak mangaya oyumu vermek istiyorum ama veremiyorum. bu sorunun bir an önce çözülmesi dileğiyle... | |
|
| |
Elessar Kage
| Konu: Geri: En iyi Türk rock/metal grubu Çarş. Haz. 13, 2007 9:20 pm | |
| Her ne haltsa işte doğrusunu söylemek gerekirse onu da pek sevmem.. Ben müziğini yaparken dikkat çekmeye çalışanları (örneğin Marilyn Manson) pek sevmem.. Bence insanlar müzikleriyle dikkat çekmeli kendilerini kılıktan kılığa sokarak değil.. Haaa Greenday'ın yaptığı müzikler çirkin demiyorum aksine çok güzel. Ama sende kabul et Billie dikkat çekmeye çalışan bir tip. Ayrıca Birtan'ın sözünede katılıyorum Şebnem Ferah ne kadar da üç insanın çıkarabileceği sesi çıkarabilsede o bir grup değil.. Neyse bu yalnızca benim düşüncem bozulmak darılmak yok.. | |
|
| |
GreenSoul Sannin
| Konu: Geri: En iyi Türk rock/metal grubu Çarş. Haz. 13, 2007 9:26 pm | |
| - holmiyum67 demiş ki:
- birşey söylemek istiyorum sayın greensoul 1. ben oy kullanamıyorum
2. şebnem ferah grup degil bunları düzeltirsen sevinirim saygılarımla şebnem ferah kendi adına grup kurmuştur marilyn manson gibi... | |
|
| |
Mikel Kage
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 35 Nereden : İstanbul Kayıt tarihi : 27/05/07
| Konu: Geri: En iyi Türk rock/metal grubu Çarş. Haz. 13, 2007 9:34 pm | |
| - holmiyum67 demiş ki:
- birşey söylemek istiyorum sayın greensoul 1. ben oy kullanamıyorum
2. şebnem ferah grup degil bunları düzeltirsen sevinirim saygılarımla Anketi düzelttim, şimdi oy kullanabilirsiniz | |
|
| |
GreenSoul Sannin
| Konu: Geri: En iyi Türk rock/metal grubu Çarş. Haz. 13, 2007 9:47 pm | |
| - Elessar demiş ki:
- Her ne haltsa işte doğrusunu söylemek gerekirse onu da pek sevmem..
Ben müziğini yaparken dikkat çekmeye çalışanları (örneğin Marilyn Manson) pek sevmem.. Bence insanlar müzikleriyle dikkat çekmeli kendilerini kılıktan kılığa sokarak değil..
Haaa Greenday'ın yaptığı müzikler çirkin demiyorum aksine çok güzel.
Ama sende kabul et Billie dikkat çekmeye çalışan bir tip.
Ayrıca Birtan'ın sözünede katılıyorum Şebnem Ferah ne kadar da üç insanın çıkarabileceği sesi çıkarabilsede o bir grup değil..
Neyse bu yalnızca benim düşüncem bozulmak darılmak yok.. Punk sadece bir müzik değil yaşam tarzıdır. Billie de böle yaşayan biri ve fiziksel olarak artık pekde dikkat çekmek için birşeyler yapmıyor göz makyajı dışında ha 15 yıl önce diyorsan tamam ayrı konu ama sonuçta punk yaşıyor adam tıpkı ondan önce 70lerde olanlar gibi ve buda onların gerçek punk rocker lar olduğunu gösteriyor. Bu piyasada da zaten son yıllarda böyle kişiler kalmadı adama bakıyorsun punk yapıyor(yapmaya çalışıyor) misal Avril ama bu işler zorlamakla olmuyor. İçinde olacak o ruh, onu yaşamalısın. İşte Billie Mike ve Tre onu yaşıyor. Yada Blink 182(dağıldı malesef) deki Tom Mark Travis onlarda öyle ama onlar asla dikkat çekmeye çalışmıyorlar. Esas dikkat çekmeye çalışanlar Punk ın p sini bilmeyipte yapmaya çalışanlar ve o yoldan para kazanmak isteyenler zaten bu konudaki Billie nin röportajlarda verdiği cevapları okursan ikna olursun emin ol .... | |
|
| |
Elessar Kage
| Konu: Geri: En iyi Türk rock/metal grubu Perş. Haz. 14, 2007 1:32 pm | |
| Sen onu boşverde şu Şebnem Ferah'ın grup olma işine ne diyeceksin...
Hem beni ikna etmene gerek yok..
Ben sadece düşündüğümü söyledim..
Ben, kendini kılıktan kılığa sokanları dikkat çekmeye çalışan tipler olarak görüyorum..
Benim de hayat tarzım bu... | |
|
| |
GreenSoul Sannin
| Konu: Geri: En iyi Türk rock/metal grubu Ptsi Haz. 18, 2007 9:56 pm | |
| Arkadaşım yukarda açıkladım tekrar söliyeyim Şebnem Ferah kendi adını grubunun ismine vermiştir Marilyn Manson gibi yada Ozzy Osburne(bir ara çalışmalarına öyle devam etti normalde ayrı bir grup adı vardı) gibi ayrıca Green Day' de kılıktan kılığa giren kim var ? Sen hiç Marilyn ve grubunu görmedin galiba ... | |
|
| |
Mr.Joker Sannin
| Konu: Geri: En iyi Türk rock/metal grubu Paz Haz. 24, 2007 7:41 pm | |
| Vallahi üzgünüm okumadan yazıyorum bence Duman , Kurban , Pentagram kesinlikle çok güzel düzgün ve kulağa uyumlu bir müzik yapıyorlar bu üçü her anınızda dinleyebileceğiniz müzikler yaptıkları için seçeneklerim bunlar olacak | |
|
| |
| En iyi Türk rock/metal grubu | |
|